• Longa '30 heeft zich voor het komende seizoen versterkt met drie nieuwe spelers. Trainer Erik Zandstra krijgt dan de beschikking over Dion Hartgerink, Erik Wijnbergen en Jelmer Krooshof.

  Dion Hartgerink

  Zoals al eerder dit jaar bekend werd gemaakt, komt deze centrale verdediger over van HSC '21. De 22-jarige Hartgerink is afkomstig uit Beckum en speelde de afgelopen seizoenen afwisselend in het eerste en tweede elftal van de derde divisionist uit Haaksbergen. Hij kon blijven, maar koos voor Longa '30.

  Erik Wijnbergen

  Deze 22-jarige doelman is afkomstig van tweedeklasser Warnsveldse Boys. Hij heeft tot en met de A-jeugd bij FC Twente gespeeld en heeft onder andere keeperstraining gehad van Sander Boschker. Longa '30 denkt met hem een waardig opvolger te hebben gevonden voor Wouter Lankheet, die naar HSC '21 gaat.

  Jelmer Krooshof

  Deze aanvaller komt over van derdeklasser OBW uit Zevenaar. Jelmer is 19 jaar oud en heeft de ambitie om op een hoger niveau te acteren. Zijn eigen keuze om naar Longa '30 te gaan heeft te maken met de bekendheid van enkele spelers bij het eerste elftal die hij kent van De Graafschap-jeugd.

  Longa '30 is erg blij dat deze spelers volgend seizoen de oranje-witte kleuren van Longa '30 komen verdedigen. We heten ze dan ook van harte welkom en wensen ze alvast veel succes bij onze club!