• Longa '30 is maar liefst drie kampioenen rijker! Zowel JO12-2, MO13-1 als JO15-2 wist bovenaan te eindigen in hun (najaars)competitie. Een topprestatie!

  Met slechts één gelijkspel en voor de rest alle wedstrijden gewonnen mogen de spelers van JO12-2 zich terecht kampioen noemen. Afgelopen zaterdag kwamen ze nog wel op achterstand tegen UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO12-3, maar uiteindelijk wist het team met 5-1 te winnen en was de titel binnen.

  Ook MO13-1 kon afgelopen weekend de kampioensvlag hijsen. Vanaf speelronde één stonden zij bovenaan in de tweede klasse. Uit tegen FC Bergh MO13-1 maakten ze wederom geen fout - ze wonnen met maar liefst 7-0 in 's-Heerenberg - en zo was het kampioenschap een feit. Met een doelsaldo van maar liefst +70 absoluut verdiend.

  De junioren van JO15-2 werden begin deze maand al kampioen in hun klasse na een 7-1 overwinning op Varsseveld JO15-2. Door deze winst was het team al niet meer te achterhalen door de concurrentie. Zaterdag speelt het team nog wel hun 'kampioenswedstrijd' tegen AZSV JO15-2, de nummer twee op de ranglijst.

  Allen geweldig gedaan. Alle teams van harte proficiat en geniet van het kampioensfeestje!

  Drie jeugdteams bij Longa '30 kampioen! 1

  JO12-2 kampioen!

  Drie jeugdteams bij Longa '30 kampioen!

  MO13-1 kampioen!