• Longa '30 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Luc Roelofsen. De 20-jarige doelman komt over van De Treffers O21 en is de vervanger van Rutger Tenhagen die naar RKZVC verkast.

    Luc is geboren in Doesburg en heeft tot en met zijn zestiende in de jeugd van Angerlo Vooruit gekeept. Vervolgens maakte hij de overstap naar DZC '68 in Doetinchem waar hij bij de O17-1 en O19-1 onder de lat stond. Drie jaar geleden koos hij voor De Treffers in Groesbeek. Bij deze club keepte hij nog een jaar in de jeugd en de laatste twee seizoenen was hij doelman bij het O21-team in de landelijke eerste divisie.

    Longa '30 is blij dat de 1,96 meter lange doelman de overstap maakt. Op zijn beurt heeft Luc veel zin om hier aan de slag te gaan. "Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging! De derby tegen RKZVC in eigen huis heb ik gezien en ik was onder de indruk van de entourage, maar ook over het niveau en de selectie. De groep is jong en er zit veel voetbal in. Ik heb een goed gevoel bij deze stap en wil graag mijn kwaliteiten laten zien."

    Via deze weg willen wij Luc van harte welkom heten bij onze club en zien uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!

    Doelman Luc Roelofsen komt Longa '30 versterken