• Met ingang van komend seizoen is Dion Bosman de nieuwe trainer van Longa '30 JO17-1. De oefenmeester uit Groenlo - momenteel werkzaam bij HSC '21 - tekende deze week zijn contract. Hij is de opvolger van Timo Kleinhesselink, die bij het eerste elftal aan de slag gaat.

  De Voetbal Technische Commissie (VTC) en het jeugdbestuur denken in Dion de ideale man te hebben gevonden die dit team naar een hoger plan gaat tillen. Langs deze weg willen wij hem van harte welkom heten bij onze club en zien uit naar het volgende seizoen!

  Dion stel zich voor
  "Mijn naam is Dion Bosman. Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Groenlo. Ik werk sinds februari als verkoopmedewerker binnendienst bij Jongeneel in Lichtenvoorde. Naast mijn werk heb ik veel passie voor voetbal. Ik heb alle selectie-elftallen doorlopen bij SV Grol, met tussendoor een uitstapje naar de Go Ahead Eagles. Ook heb ik vanaf de JO12 t/m JO15 de regioselecties van de KNVB doorlopen."

  "Helaas moest ik door blessureleed stoppen met voetbal, waarna ik voor het trainersvak heb gekozen. Bij Grol heb ik verschillende jeugdelftallen getraind met als hoogtepunt een kampioenschap met JO19-2. Sinds twee jaar ben ik werkzaam bij HSC '21 in Haaksbergen. Ik ben vorig jaar begonnen als assistent-trainer van de JO19-1. In dat jaar heb ik ook mijn UEFA C behaald. Dit seizoen train ik daar de JO11-1 en de JO17-2."

  "Ik heb erg veel zin om bij Longa '30 aan de slag te gaan. De ambities van de club spreken mij erg aan en ik kan niet wachten om te beginnen!"

  Dion, veel plezier en succes!