• Na een jaar met ‘beperkte Corona’, oorlog in Oekraïne, stikstofcrisis en hoge benzineprijzen zitten we alweer aan het eind van een redelijk ‘normaal’ voetbalseizoen met wisselende resultaten.

  De hoogste tijd om jullie allen, speelsters, spelers, leiders, trainers, scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, leden van diverse commissies, harde werkers van ons serviceteam, kassamedewerkers, onze gastvrouwen en -heren in ons clublokaal, onze begeleidster van de pupil van de week (al 22 jaren – hulde Leonie!), onze omroepster, kortom ALLE LEDEN die een bijdrage leveren aan Longa ’30, hartelijk te danken voor de tomeloze inzet.

  PS Mochten we iemand vergeten zijn, geef het dan s.v.p. door via 0642790789

  Wat is de kurk waarop Longa ’30 drijft?
  Dat zijn ALLE VRIJWILLIGERS, die in de aanhef van dit stuk zijn genoemd. Alle vrijwilligers willen we uitnodigen op zaterdag 25 juni van 16.00 – 20.00 uur.

  Longa ’30 zorgt voor de drankjes en een smakelijke hap. Dat hebben jullie na twee ‘magere’ jaren zeker verdiend. Ook de vrijwilligers die om diverse redenen stoppen, zouden we heel graag verwelkomen en willen bedanken. We rekenen na zo’n lange, stille periode op een grote opkomst. Een ‘dikke’ portemonnee is ditmaal niet nodig!

  Hoort, zegt het voort! Hoort, zegt het voort!