• Beste spelers/ ouders,

  Gezien het huidige voetbalseizoen bijna ten einde is en we die gelukkig weer kunnen afsluiten met een Longa’30-weekend zijn we de afgelopen periode alweer druk bezig geweest met het nieuwe seizoen. Hierbij zijn de teamindelingen een belangrijk aandachtspunt en hebben we met alle leiders/ trainers in de afgelopen periode een aantal keren per leeftijdsgroep bij elkaar gezeten om de teamindelingen voor het nieuwe seizoen te bespreken. Dat dit altijd lastig is en we het niet iedereen naar hun wens kunnen maken zal altijd zo blijven, we hebben dit zo zorgvuldig mogelijk gedaan.

  Hieronder delen we u de concept teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024.

  Onderbouw
  Middenbouw
  Bovenbouw

  Hierbij willen wij vanuit Longa’30 en het Technisch Hart de volgende mededelingen doen:

  * teamindelingen zijn op basis van geboortejaar
  * teams delen we in op niveau (waarbij we bij de wat meer recreatie teams ook kijken naar sociale aspecten)
  * indelingen zijn gedaan op basis van het hele afgelopen seizoen en i.o.m. alle betrokken leiders en trainers
  * het Technisch Hart maakt de uiteindelijke keuzes

  Mocht u aan de hand van de bijgevoegde indelingen een gesprek willen aanvragen kunt u dit doen doormiddel van een mail te sturen naar onze Hoofd Jeugd Opleiding: Remco van Leeuwen (remco_vanleeuwen@hotmail.com). In de mail graag hetvolgende aangeven:
  - Voornaam, Achternaam, Geboortedatum
  - Waarover wilt u in gesprek

  Bij ontvangst van de mail zult u een reactie krijgen op de aanvraag en zullen we eventueel een gesprek inplannen, dit zal voor alle leeftijden zijn op vrijdagavond 9 juni 2023 (exact tijdstip volgt), een andere dag is niet mogelijk. Tijdens dit gesprek kunt u uw klacht of vraag kenbaar maken en zullen wij deze meenemen en kijken of we hier iets mee kunnen (het aangeven van een klacht wil niet zeggen dat we dit ook automatisch aanpassen).

  In de zomerperiode zullen ook de nieuwe WhatsApp groepen voor het nieuwe seizoen langzaam worden opgestart om informatie met jullie te delen.

  Technisch Hart (Marcel Golstein, Edwin Susebeek, Piet ten Holder, Dennis van Toor & Remco van Leeuwen)