• Onze businessclub werd 9 jaar geleden opgericht. Een aantal enthousiastelingen met een groot Longa hart legde in de zomer van 2009 de basis voor wat het nu is. Een min of meer zelfstandige netwerkorganisatie met inmiddels 165 aangesloten bedrijven, ook van (ver) buiten Lichtenvoorde. Op de businessclub van De Graafschap na de grootste sport gerelateerde netwerkclub van de Achterhoek. Uiteraard is er de link met Longa’30, qua naam maar vooral ook omdat het (hoofd)doel van de stichting is om financiële middelen voor deze fantastische vereniging bijeen te vergaren. Maar onze businessclub is méér dan alleen voetbal. Aansprekende bedrijfsbezoeken, boeiende sprekers, een gezonde dosis humor en altijd heerlijk te eten en te drinken. En daarbij doen de aangesloten ondernemers ook nog eens leuke contacten op. Een klassieke win-win situatie. Wij zijn tevreden als onze sponsoren blij naar huis gaan en volgens ons lukt dat aardig. En dat kan alleen maar dankzij een enthousiast maar ook kundig team van bestuurs- en commissieleden. Kortom, een succesverhaal waarvan de laatste hoofdstukken, zo hopen wij, nog lang niet geschreven zijn.

    Volgend jaar zomer bestaan wij 10 jaar. Om dit tweede lustrum te vieren worden er langzaam aan plannen gemaakt en middelen gereserveerd voor een bijzonder meerdaags uitje. De gedachte aan de trip naar Newcastle in 2015 doet nog steeds veel mondhoeken krullen. Niets is zeker maar het kan maar zo zijn dat we dit in het voorjaar van 2020 gaan overtreffen. Voor ondernemers die nog geen sponsor zijn een extra reden om zich bij ons aan te sluiten. En waarom dan niet per direct? De economie floreert weer als nooit tevoren en ook voor het komende jaar zitten er weer onvergetelijke bijeenkomsten in de pijpleiding. Om te beginnen op donderdag 4 oktober, wanneer we de 10e jaargang weer openen op de Lichtenvoordse markt.

    Namens de businessclub wensen wij al onze sponsoren een goed jaar en alle teams van Longa’30 maximaal sportief succes maar vooral ook veel spelplezier!