• Hallo allen,

  Ook voor de JO9-3, JO11-3 en JO13-3 zoeken wij nog begeleiding (trainers en leiders). De afgelopen periode zijn er veel jeugdleden benaderd, maar dit heeft nog niet geleid tot trainers en leiders voor de genoemde teams.

  Om jeugdleden verder te enthousiasmeren om tóch voor Longa ’30 te kiezen hebben we als bestuur besloten om alle jeugdleden t/m 18 jaar, die vanaf seizoen 2021-2022 een jeugdteam gaan begeleiden, de volgende vrijwilligersvergoeding ontvangen:

  • Ben je per 1 juli van het betreffende jaar 18 of 17 jaar, dan ontvang je hiervoor € 400,- vrijwilligersvergoeding
  • Ben je per 1 juli van het betreffende jaar 16 of 15 jaar, dan ontvang je hiervoor € 325,- vrijwilligersvergoeding
  • Ben je per 1 juli van het betreffende jaar 14 of 13 jaar, dan ontvang je hiervoor € 250,- vrijwilligersvergoeding

  Bovengenoemde vergoedingen zijn gebaseerd op een uurloon welke men bij een supermarkt ontvangt en deze hebben we afgezet tegen ongeveer de inzet bij onze mooie club.

  Ook hebben we als bestuur gemeend de eigen bijdrage t.b.v. het kledingpakket welke je als trainer/leider kunt aanschaffen te laten vervallen. Vanaf het seizoen 2021-2022 kunnen er twee begeleiders per elftal, ongeacht hun leeftijd, elke 2 jaar een gratis kleding pakket ontvangen. Zo’n kledingpakket wordt afgegeven/besteld op naam en kan één keer per twee jaar aangevraagd worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om een trainerscursus te volgen zodat je wellicht nóg beter voorbereid de begeleiding van een team kunt oppakken.

  Iedere trainer kan en mag op kosten van Longa '30 gebruik maken van de VTON app. In deze app kan iedere trainer voor iedere training de oefenstof vinden. Deze oefenstof wordt uitgelegd met afbeeldingen en video’s. Al deze oefenstof biedt een complete opbouw van trainingen en lesstof door het jaar heen. Hopelijk meer dan voldoende redenen om onze mooie club als vrijwilliger te gaan helpen.

  Aangezien het erg lastig blijkt om voldoende jeugd te enthousiasmeren, zijn wij ook op zoek naar ouders die het leuk vinden om het team van hun zoon/dochter te begeleiden. Behalve de financiële vergoeding (want deze is echt voor de jeugd bedoeld), mogen de ouders ook rekenen op alle overige genoemde faciliteiten.

  Wij hopen echt op korte termijn contact te krijgen met enthousiaste trainers en leiders. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roy Baks, Jeugdvoorzitter Longa ’30, via het volgende telefoonnummer: 0681849100.

  Alvast dank!

  Hoofdbestuur Longa ’30