• Aloys Roemaat Transport is de komende drie seizoenen de trotse nieuwe hoofdsponsor van Longa ’30. Zij volgt daarmee Seesing Flex - voorheen Seesing Personeel - op, die de club maar liefst tien jaar als hoofdsponsor heeft gesteund.

    ‘Wij zijn Seesing Flex enorm dankbaar voor deze lange periode, maar aan alles dus ook aan dit unieke partnership komt een eind. Wij respecteren haar beslissing om na zoveel jaar andere keuzes te maken. Gelukkig blijft Seesing Flex nog wel als prominent Kroonsponsor aan de club verbonden’ zegt Eef Steentjes, voorzitter van Businessclub Stichting Vrienden van Longa ’30.

    Met Aloys Roemaat Transport heeft de ambitieuze Lichtenvoordse hoofdklasser opnieuw een echt lokaal geworteld bedrijf aan haar weten te binden. Directeur Thomas Kruip is erg blij met deze stap en hij straalt zelfs als hij er naar wordt gevraagd. ‘Het past helemaal in de opwaartse flow waarin wij als bedrijf momenteel zitten. Het hoofdsponsorschap van dé sportclub van Oost Gelre - en misschien wel van de gehele Achterhoek - zien wij niet alleen als een prachtige commerciële kans en een stuk maatschappelijke betrokkenheid, maar ook als een blijk van waardering naar bijvoorbeeld onze werknemers. Een groot deel van hen is zelf of via de kinderen nauw betrokken bij Longa ’30. Het is dus ook echt iets om samen van te genieten en trots op te zijn.

    De nieuwe hoofdsponsor is deze week bekend gemaakt door middel van een kort en leuk introductiefilmpje, dat inmiddels via de social media kanalen van Longa ’30 massaal wordt gedeeld. Op de bijbehorende foto is een fragment uit dit filmpje te zien. Aloys Roemaat Transport zal op het oranje witte shirt van het eerste elftal gezelschap krijgen van Steentjes Makelaars en Verzekeringen, die zich vorige maand al voor drie seizoenen als shirtsponsor aan de club verbond.

    Aloys Roemaat Transport

    Op de foto: Thomas Kruip en Eef Steentjes