• Je bent net gestart of hebt misschien al enkele maanden achter de rug. Hoe dan ook; leuk dat je je inzet voor het voetbal! Dat jij er, samen met al die andere vrijwilligers, voor zorgt dat ieder weekend duizenden mensen kunnen genieten van onze mooie sport.

    En het levert jou als vrijwilliger ook van alles op. Het doen van vrijwilligerswerk draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, de opbouw van een mooi netwerk en vele sociale contacten. Maar het valt ook niet altijd mee om als vrijwilliger actief te zijn, het kost natuurlijk tijd en veel mensen binnen de vereniging verwachten van alles van je. Om jou en je collega-vrijwilligers die ook net gestart zijn goed op weg te helpen, nodigen we alle net gestarte vrijwilligers uit om één van de KNVB Aftrapbijeenkomsten te bezoeken.

    Bij Longa'30 is er ook een bijeenkomst waar je mede-vrijwilligers ontmoet, maar ook KNVB-medewerkers waarmee je het komende seizoen contact op kunt nemen. Daarnaast vertelt de KNVB je in een specifieke workshop meer over jouw rol en geven ze handige tips. 

    Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/56541/aftrapbijeenkomsten-nieuwe