• Op donderdag 4 juli kwam de nieuwe selectie van Longa '30 voor het seizoen 2024-2025 bij elkaar voor een kennismaking en informatieavond. Dit als aftrap op het nieuwe seizoen waarin de hoofdmacht gaat uitkomen in de eerste klasse G.

  Presentatie
  Marcel Golstein van het Technisch Hart opende de avond en heette alle aanwezige spelers, begeleiders en bestuursleden van harte welkom. Vervolgens nam de nieuwe hoofdtrainer, Laurens Knippenborg, het woord en hij verwelkomende iedereen en de nieuwe spelers in het bijzonder. Vervolgens gaf hij een presentatie waarin hij meer vertelde over zijn visie en werkwijze.

  Wijzigingen
  De hoofdtrainer wordt volgend seizoen geassisteerd door Jan Willem van Schooten en Edwin Susebeek. Verder zal Luuk Bruijl uit Varsseveld de staf versterken. Hij was de afgelopen vier seizoenen ook de vaste assistent van Laurens Knippenborg bij Rohda Raalte. Nieuw in de spelersgroep zijn Brett Verheijen (Ruurlo), Jake Diepenbroek (De Graafschap), Norsi Guly (Be Quick Zutphen) en Duke Gralike (Erix). Verder keren Jaco Klein Goldewijk en Jur Bokkers terug van RKZVC.

  Voorbereiding
  De eerste training onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer uit Zieuwent vindt plaats op maandag 5 augustus. Vervolgens wordt er nog een aantal keer getraind waarop de eerste oefenwedstrijd al op zaterdag 10 augustus volgt. Dan treedt het in eigen huis aan tegen Olympia Haarlem. De dinsdag erop oefent het wederom thuis, maar dan tegen AZSV. De rest van de voorbereiding wordt volgende week gepresenteerd. De competitie start in het weekend van 21/22 september.

  Aftrap nieuw seizoen Longa '30 1

  De nieuwe hoofdtrainer van Longa '30 1, Laurens Knippenborg, spreekt de selectie toe.