• Longa '30 hecht veel waarde aan veiligheid voor al haar leden en gasten. Veiligheid is een erg breed begrip, maar hier wordt specifiek gericht op de bescherming van de waardevolle eigendommen.

  Waardevolle eigendommen niet meer in kleedkamers
  Autosleutels, fietssleutels, portemonnees, horloges en overige waardevolle spullen mogen per direct niet meer meegenomen worden de kleedkamer in. Dit geldt ook voor mobiele telefoons. In dit laatste geval betreft dit niet alleen de kans op diefstal, maar ook veiligheid inzake het maken van beeldmateriaal in kleedkamers wat tot grote emotionele schade kan leiden.

  Gebruik van lockers is verplicht voor iedereen!
  Longa '30 heeft buiten de kleedkamers lockers geplaatst waar alle waardevolle spullen tijdens trainingen en wedstrijden in bewaard kunnen worden. Het gebruik van deze lockers is niet vrijwillig, maar voor iedereen (zowel de jeugd als ook de senioren) verplicht! Vanzelfsprekend is het gebruik van de lockers gratis. Plaats álle waardevolle spullen ook in een locker vóór het betreden van de kleedkamers.

  Gebruik van de lockers
  Bij de lockers komt nog een schrijven te hangen met betrekking tot de bediening van de lockers. De KNVB adviseert voetbalverenigingen met betrekking tot het gebruik van lockers en de verwachting is dan ook dat dit op termijn een verplichting wordt vanuit de KNVB. Longa '30 wil dit besluit niet afwachten en heeft besloten per direct een verplicht gebruik van de lockers in te regelen. Het bestuur wil de trainers/leiders van ieder team verzoeken erop toe te zien dat de lockers ook daadwerkelijk worden gebruikt.