Op deze pagina staat de laatste versie van Bankzaken, de nieuwsbrief van de Reservebank van Longa ’30. Onderaan de pagina staat het archief met de eerdere uitgaven van Bankzaken.

Bankzaken Uitgave: 1 / Jaargang: 5

Beste Reserves,

Hij is weer voorbij die mooie ….zong Gerard Cox in 1973. Gelukkig hebben wij nog wat mooie zomerdagen te goed, zeg maar rustig: we hebben er recht op. Wederom een zomer van uitersten. Voor Longa 30 gaan wij uit van wat meer stabiliteit, en daar zijn we eigenlijk ook niet bang voor.

De selectie is niet veel breder geworden, een aantal spelers zijn vertrokken en de aanwas komt dit jaar bijna geheel uit de eigen Jeugd. In combinatie met de huidige toch redelijk ervaren selectie gaan we weer voor minimaal een periode, maar sowieso voor een van de bovenste plekkken. De voorbereiding voor Longa1 is Zondag 31 juli begonnen. Dinsdag 9 augustus om 21.00 uur gaan we zien hoe Longa 30 en Grol ervoor staan. Dit is dan de Tweede wedstrijd van het jaarlijkse State of Art Keitoernooi. RKZVC en AZSV starten om 19.00 uur. Zaterdag om 16.00 uur spelen AZSV en Longa’30 tegen elkaar, waarna om 18.00 uur Grol en RKZVC in de allesbeslissende laatste wedstrijd bepalen wie er dit jaar met de eindzege gaat strijken.

Longa wacht daarna nog een vriendschappelijk duel tegen FC Winterswijk, tevens een aantal bekerwedstrijden als opstart naar de eerste competitie wedstrijd op Zondag 4 september, 14.00 uur: TVC ’28 – Longa ’30. De eerste thuiswedstrijd is op Vrijdag 9 September tegen Stevo. Longa rekent ook dan weer op onze Reserves. Een goed gevulde Reservebank geeft natuurlijk onze jongens in het veld een geweldige motivatie, en met een overwinning onze Kermis een nog feestelijker tintje !

Wij, de Reservebank-leiding beloven ook dit jaar weer regelmatig van ons te laten horen. Voor nu willen we jullie alvast vragen om in ieder geval

Vrijdagavond 4 November

te reserveren voor de jaarlijkse Natt’n Aovund van de Reservebank. Over het hoe en wat horen jullie later meer, maar het wordt zeker weer de moeite waard en “zorrug dat je d’r bij bent!”

Vanaf deze plek wensen we jullie allen een gezellige en fijne kermis toe en tot ziens aan de start van het nieuwe voetbalseizoen met volop nieuwe kansen.

de Reservebank – leiding
John, Frans, Edwin, Eric, Vincent en Edwin

Bankzaken Uitgave: 4 / Jaargang: 4

Beste Reserves,

Het voetbalseizoen zit er bijna op. Wederom een seizoen waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken; diverse kampioenen bij de sernioren, de jeugd kende ook vele verrassingen in zowel kwantiteit als in kwaliteit en natuurlijk Longa 1. Die hebben voor ons wellicht het beste tot het laatste bewaard: Zij spelen de eerste wedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse
a.s. Zondag 22 mei om14:30, Thuis tegen ROHDA Raalte

Bovendien is er nu groen licht gegeven voor de vervanging van het oude kunstgras en de aanleg van een nieuw socce veldje. :angs het vernieuwde veld, maar ook langs alle overige velden, zullen met dank aan de Reservebank nieuwe transparante dug-outs, worden geplaatst.

In het weekend van 3, 4 en 5 juni aanstaande is het jaarlijkse terugkerende Longa’30 weekend.
Dit weekend is voor iedereen, die Longa een warm hart toedraagt, en we hopen dan ook vele
leden van de Reservebank te kunnen verwelkomen op een of meerdere dagen, maar vooral bij:
Het grote Longa’30 feest op zondagmiddag 5 juni, vanaf 13:30 uur
Naast muziek en de nodige versnaperingen zullen ook de jaarlijkse huldigingen door het bestuur en
de supportersvereniging plaatsvinden. Ook is aan de kindere gedachtl er zullen diverse spelattributen aanwezig zijn.

Wie weet doen we nog een drankje samen en zo niet, dan langs deze weg, allen een hele fijne en gezonde vakantie toegewenst en tot weer ziens in het nieuwe seizoen.

de Reservebank – leiding
John, Frans, Edwin, Eric, Vincent en Edwin

Bankzaken Uitgave: 3 / Jaargang: 4

Beste Reserves,

Het seizoen nadert zijn ontknoping. Woezik werd zondag al kampioen, maar wij doen nog volop
mee voor promotiekansen richting Hoofdklasse. Woeziks periode kunnen we overnemen, of zorgen
dat we minimaal 2 of 3 worden. Het paasweekend moeten sommige elftallen zelfs twee
competitiewedstrijden spelen, maar Longa 1 is vrijgesteld van alle verplichtingen.

Ideaal om goed uitgerust en volledig fris aan de eerstvolgende belangrijke wedstrijd op 3 april thuis tegen N.E.C. te
beginnen. Pakken we dan 3 punten, dan is een mooie nacompetitie zo goed als zeker.Dus zorrug dat je erbij bent

Longa’30 – N.E.C.
zondag 3 April
om 14:00u

Moedig onze jongens aan en dan drinken we samen op de goede afloop. De eerste 2 biertjes
betaald de reservekas.

We rekenen op jullie,

Tot zondag 3 april
de Reservebank – leiding
John, Frans, Edwin, Eric, Vincent en Edwin

Bankzaken Uitgave: 2 / Jaargang: 4

Beste Reserves,

Rood Wit roept altijd veel wisselende emoties op; dan ben je een Gloeilamp, een Dokwerker of een Godenzoon. Vorige week zondag speelde Longa’30 tegen een Rood Witte tegenstander van een heel ander niveau uit Groesbeek, maar we pakten in een hectisch duel 3 dik verdiende punten, waarmee we in de eerste klasse als reserveherfstkampioen overwinteren. We hebben goede wedstrijden gezien, ondanks de vele blessures en het af en toe ontbreken van een tikkeltje geluk. Met 28 punten en een doelsaldo van 32 voor en 21 tegen kunnen we rustig spreken we van een geslaagde eerste competitiehelft.
Met dat goede gevoel kunnen de ruim 170 enthousiaste reservebank leden met hun familie en vrienden gaan genieten van de feestdagen en onder de kerstboom terugblikken op weer een prachtig jaar met de reservebank. Het jaar 2015, waar we na een paar prachtige derby’s helaas afscheid moesten nemen van Grol in onze eerste klasse. Maar waar we geweldig presteerden in de beker met die super wedstrijd tegen Bennekom, zoveel emotie, mijn God wat ben ik blij dat ik er ook was bij die wereld goal van Tim. Aan het eind van het seizoen 2014-2015 namen we afscheid van Tom en Paul bij ons vlaggenschip, maar staan er nu met een brede gemotiveerde selectie prima voor in het lopende seizoen 2015 – 2016. Het jaar waarin we op de jaarlijkse Natt’n Aovond van onze Reservebank met een overweldigende deelname het eerste EK blaasvoetbal voor B-landen genoten. Deze Reserves hebben het mede mogelijk gemaakt dat we zondag langs de lijn, en/of genietend van een welverdiende versnapering, via de nieuwe geluidsinstallatie nu ook meekrijgen wie de doelpuntenmaker was. Onze seizoen bijdrage zal dit jaar o.a. worden aangewend voor de vervanging van de dug-outs bij de overige velden.
Kortom een scala aan gespreksstof. 24 Januari starten we weer, met een uitwedstrijd tegen Tubantia in Hengelo, maar kun je niet zolang wachten, wil je je Longa hart delen, kom dan dinsdag 29 december naar de Kaartavond in de Treffer. En natuurlijk verwachten we jullie op de nieuwjaarsreceptie op 3 Januari, wederom in de Treffer.
Fijne warme feestdagen en een gezond, succesvol en positief 2016 toegewenst,
de Reservebank – leiding
John, Frans, Edwin, Eric, Vincent en Edwin

Bankzaken Uitgave: 1 / Jaargang: 4

Beste Reserves

Zomer 2015 lijkt voorbij, die mooie zomer. Een zomer van uitersten. Goed weer, zeer goed weer, en af en toe een dipje en onmundig noodweer. bankzakenDie dipjes hopen we aankomend voetbalseizoen niet
te veel mee te maken en dat we weer een sportief en gezellig jaar zullen gaan beleven.  Na de derde plaats op het State of Art Kei-toernooi, en ondanks de uitschakeling voor KNVB en amateur bekertoernooi, hebben we er toch vertrouwen in dat ons vlaggeschip weer voor de bovenste plaatsen zal gaan.

De selectie is wat breder geworden, een aantal spelers zijn erbij gekomen, en ook teruggekomen. Nu kunnen alle pijlen worden gericht op de komende competitie in de zondag eerste klasse E, met helaas dit jaar op papier nog geen aansprekende derby. Met aankomende zondag de eerste competitie wedstrijd in Heino tegen de plaatselijke SV Heino en de eerste thuiswedstrijd op ons prachtige sportpark wordt dan gespeeld op kermiszaterdag om 20.00u, tegen Tubantia uit Hengelo. Longa rekent ook dan weer op onze Reserves. Met ruim 160 op de Reservebank geeft dat natuurlijk de 11 in het veld een geweldige motivatie om stinkend hun best te doen!

Wij, de Reservebank-leiding beloven dit jaar ons beste beentje voor te zetten en ook wat frequenter van ons te laten horen. Voor nu willen we jullie alvast vragen om in ieder geval vrijdagavond 13 november te reserveren voor de jaarlijkse Natt’n Aovund van de Reservebank. Inderdaad we hebben geluisterd en begrepen dat de 3e vrijdag van oktober vaak samenvalt met een najaars-vakantie en hebben daarom het weekend van voorheen de buutavond geprikt. Over het hoe en wat schrijven we later meer, maar het wordt zeker weer de moeite waard en “zorrug dat je d’r bij bent!”

Vanaf deze plek wensen we jullie allen een gezellige en fijne kermis toe en tot ziens aan de start van het nieuwe voetbalseizoen met volop nieuwe kansen .

de Reservebank – leiding

John, Edwin, Vincent, Eric en Frans

Bankzaken, Uitgave: 3 / Jaargang: 2

Beste Reserves,

Het einde van het seizoen is in zicht. De punten zijn verdeeld. Om maar met goed nieuws te beginnen; Longa 7 heeft het rondje op de platte wagen er al op zitten en kan nu zelfs de legendarische prestatie van het toenmalige Longa 12 (seizoen 2011 – 2012) evenaren door ook nog de beker te veroveren. Maar nu onze hoofdmacht…

Kampioen worden,….. promoveren …….en direct weer kampioen worden, en intussen alweer 3 jaar op het prachtige podium van de Hoofdklasse. Mooie wedstrijden, goed voetbal en een prima entourage op een prachtig sportpark. Die tijd pakken ze ons niet meer af. Daar zijn we onze jongens blijvend dankbaar voor. Aangezien dit seizoen Vrouwe Fortuna niet erg op onze hand was, bleek onze inschatting een plek bij de eerste 5 niet helemaal bewaarheid, en gaan ze nu tijdelijk een stapje terugdoen. Maar niet getreurd en met opgeheven hoofd, want We’ll be back!

En daar willen we samen met jullie een glaasje op drinken. Wij blijven zuinig op onze Reserves , maar zijn ook dolblij met onze succesvolle club en dus geven we a.s. zondag 11 mei bij de laatste thuiswedstrijd van Longa 1 tegen Rohda Raalte een paar consumpties uit.

Meld je bij de Reservebank-leiding voor 2 consumptie bonnen en dan drinken we samen op het tijdelijke afscheid en op een succesvol komend seizoen met wederom tweemaal de klassieker tegen de blauwen.

Bovendien willen we jullie attenderen op het jaarlijkse seizoensafsluitende Jan Wichman toernooi op 1 juni met aansluitend de Longa‘30 seizoensafsluiting met gezelligheid voor jong en oud. Hiervoor zijn natuurlijk ook de Reserves van harte uitgenodigd. Als je voor het 7×7 toernooi ook een 7–tal weet te ronselen, dan is het zelfs mogelijk om deel te nemen aan dit toernooi.

Meld je dan met je team bij de Reservebank-leiding uiterlijk 18 mei, zodat het speelschema tijdig kan worden opgemaakt. We hopen jullie nog te zien bij de laatste wedstrijd van Longa 1, de seizoensafsluiting op 1 juni of elders, maar vanaf deze plek willen we jullie allen een mooie zomer en een fijne vakantie toewensen en tot ziens aan de start van het nieuwe voetbalseizoen met nieuwe kansen, hopelijk met dezelfde prima selectie.

de Reservebank – leiding
John, Edwin, Vincent, Eric en Frans

Bankzaken,  Uitgave: 2 / Jaargang: 2

Beste Reserves,

Als we dit schrijven is het bijna kerstavond en sluiten we 2013 af. Een mooi jaar? Dat zal voor een ieder persoonlijk zijn, maar als collectief , als leden van de Reservebank kijken we terug op een zeer bewogen en positief jaar. We naderen 2014 en een korte terugblik is dan ook op zijn plaats:

Vrijdagavond 18 Oktober, de tweede editie van de bij-geboorte-al-legendarische “Natt’n aovund” van onze Reservebank, was gezien de vele positieve reacties wederom errug gezellig. Op de enquête daarna, kwam veel positieve respons en opbouwende adviezen, die we zeker meenemen in onze plannen voor het volgende seizoen.

Ook als voetballiefhebber en supporter van onze hoofdmacht gaan we een mooie tweede helft tegemoet.  Hoewel Vrouwe Fortuna in het begin van de competitie nog niet erg op onze hand was, blikken we nu na een mooi reeks vol vertrouwen vooruit. De vorm is groeiende en na de winterstop gaan we weer los. We gaan gewoon voor een plek bij de eerste 5, en voor een periodetitel.

Langs de lijn van het prachtige stadion van s.v. Longa’30 kleurt weer oranje o.a. door de vele aanwezige Reserves met paraplu en/of sjaal. Dat is goed om te zien! 158 enthousiaste Reserves tellen we inmiddels en dat aantal is nog steeds groeiende mede door jullie enthousiasme.

Reserves  die ook een bijdrage hebben geleverd in het sfeervoller maken van de Treffer. Zaterdag 21 December j.l. is hier met velen aan gewerkt en het resultaat mag er zeer zeker zijn. Op de site www.longa30.nl staan enkele foto’s van de metamorfose. Al met al positieve ontwikkelingen bij ‘onze club’!

Om dit alles nog eens onder het genot van een hapje en een drankje te benadrukken, en om persoonlijk de vernieuwde kantine te bekijken, zijn

natuurlijk ook alle Reservebank leden van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van SV Longa ’30. Deze wordt gehouden op zondag 5 januari 2014 vanaf 12.00 uur in de Treffer!

Tenslotte wensen wij iedereen prettige feestdagen en een fantastisch 2014 toe!

Tot op de nieuwjaarsreceptie,

de Reservebank – leiding

Bankzaken,  Uitgave: 1 / Jaargang: 2

Beste Reserves,

We staan voor aanvang van het voetbalseizoen 2013 – 2014.

We zijn met 148 Reserves bij het ter perse gaan van de 1e uitgave van de 2e jaargang van Bankzaken. Hopelijk hebben jullie ook lekker de accu opgeladen in deze late, heerlijke en inspirerende zomer. Een zomer, waarin we natuurlijk allemaal op onze vakantieadressen in alle talen vol trots vermeld hebben, dat we lid zijn van de Reservebank.

De thuisblijvers konden dagelijks de indrukwekkend snelle verrijzenis van het nieuwe kunstgrasveld volgen of, en dat geldt m.n. voor het fanatieke vrijwilligersgilde, ondersteunen. Inmiddels zijn daarop geheel volgens plan de eerste wedstrijden gespeeld en de eerste punten in de bekercompetitie al verdiend, gedeeld en verspeeld. Met de echte grasmat hebben we toch ook met een beetje pijn in het hart afscheid genomen van excuses voor missers als “ik bun met ‘t rechterachterbeen in een weul’ngat e-trat” of “sorry, polletje!”

Complimenten aan allen, die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van ons prachtig gerenoveerde sportpark met een voor Nederlandse begrippen unieke sponsor-boarding, welk volledig is aangepast op de kleurstelling van ons Reservebank logo.

In deze prachtige entourage speelt zaterdag 7 september om 18:00u onze behoorlijke verjongde Longa 1 selectie zijn eerste competitiewedstrijd tegen Alverna uit Wijchen. De eerste wedstrijd in wederom een seizoen in de hoofdklasse waarin we vol vertrouwen hopen mee te doen om een plek bij de eerste vijf. Met de seizoenskaart van de Reservebank heb je vrij entree. We zullen ervoor zorgen dat deze op tijd aan huis wordt bezorgd.

En dan, noteer het alvast in je agenda, is op vrijdag 18 oktober de tweede editie van de bij-geboorte-al-legendarische “Natt’n aovund” van onze Reservebank . Hou deze avond vrij en zorg dat je erbij bent.

Tot langs de lijn,
de Reservebank – leiding
John, Edwin, Vincent, Eric en Frans

Bankzaken, Uitgave 7, Jaargang 1

Beste Reserves,

Het voorjaar is toch gekomen. je ziet het aan de opgelucht blikken om je heen. We gaan weer zonnige tijden tegemoet. Ook Longa breed zien we die blije gezichten.
We hebben ons na een zwaar seizoen, ondanks vele blessures en veranderingen toch dik verdiend als Hoofdklasser gehandhaafd. Bij de jeugd waren er diverse kampioenen, waaronder de A1, van waaruit weer een aantal eigen talenten naar de hoofdmacht zullen doorstromen. Daarnaast werd ook Longa 14 als enige kampioen van d esenioren. Allemaal hartelijk gefeliciteerd met deze sportieve prestatie namens de reserves.

Als kers op de taart gaan we volgend jaar onze accommodatie nog meer uitstraling geven met ons nieuwe kunstgrasveld, nieuwe omheining, nieuwe sponsorborden, kortom een euforie aan veranderingen, die het plaatje langzamerhand compleet maken.

Aan de top van de businessclub van s.v. Longa ’30 heeft Eef Steentjes de scepter overgenomen van Eddie Dusseldorp. Eddie en Els willen toch wat meer genieten van hun lidmaatschap van de Reservebank. Die zelfde bank, die met heel veel trots kan melden, dat we ruim over de 150 leden zitten. 150 gemotiveerde leden, die zich nu al verheugen op het nieuwe seizoen, met natuurlijk de derde vrijdag in oktober( te weten 18 oktober 2013) met een emotioneel weerzien met dirndels, lederhoosjes en grote pullen bier, in onze feestelijk aangeklede “Treffer”.

Kortom een zeer geslaagd eerste levensjaar van Reservebank en weer mooie plannen voor het komende seizoen. Allen bedankt voor het genoten vertrouwen en tot ziens op 15 of 17 augustus a.s. bij het State of Art Keitoernooi * op het nieuwe kunstgras hoofdveld,

Maar nu eerst een fijne en gezonde vakantie toegewenst,

de Reservebank – leiding
John, Edwin, Vincent, Eric en Frans

* Voor het keitoernooi moet iedereen, dus ook onze Reserves, entree betalen.

Archief Bankzaken:

Bankzaken, Uitgave 6, Jaargang 1

Beste Reserves,

Ons eerste is nu al 2 weken achtereen ongeslagen. Dat geeft de burger met een warm hart voor Longa moed en dus hebben we nu onze zinnen gezet op de 10e plek, hetgeen klassebehoud zonder nacompetitie betekent. Daarvoor moet in ieder geval aankomend weekend worden gewonnen van directe opponent RKHVV. Met 7 punten voorsprong op Longa en nog slechts 3 wedstrijden te gaan wanen zij zich misschien al veilig en daar liggen nu net onze kansen…
Nog een keer spreken we onze Reserves aan om opnieuw, maar ditmaal ook verzameld onder ons eigen reclamebord,  Longa 1 aan te moedigen en nadien te proosten op het succes van de mooiste club van het Oosten!

Kom d’r bi’j
Zondag 28 april, 14:00
LONG’30 1 – RKHVV 1

Tot zondag op de Reservebank;

de Reservebank – leiding

Bankzaken, Uitgave 5, Jaargang 1

Beste Reserves,

Hoewel het voorjaar verschrikkelijk lang op zich heeft laten wachten en de winterbandjes nog steeds hun dienst bewijzen, is de tweede helft van de competitie al een heel eind op weg en is het kaf inmiddels ook al van het koren gescheiden. Je doet nog mee voor het kampioenschap, misschien toch nog een periode of het wordt knokken voor klassebehoud.
In de wederom bijzonder spannende “Mickey Mouse” eredivisie kan het nog alle kanten op, maar dichter bij huis ligt ons vlaggenschip in zwaar weer. Ondanks een veelbelovende overwinning op de koploper hebben we opnieuw het bewijs gekregen dat éen zwaluw nog geen zomer of zelfs voorjaar maakt. Longa 1 staat nu op een 12e plek op 9 punten van nr. 10. Deze positie geeft nog recht op nacompetitie, en er zijn ook nog 5 wedstrijden om het gat naar boven te dichten en de nacompetitie zelfs te ontlopen. Maar hoe dan ook, het is nu pompen of verzuipen.
De meeste Reserves zijn trouw supporter bij iedere thuiswedstrijd en velen maken ook deel uit van de indrukwekkende Longa supportersschare, die het eerste ook bij uitwedstrijden volgt. Deze oproep is dan ook eigenlijk helemaal niet nodig, maar het water komt ons tot aan de lippen en dan is het hoogste tijd om onze Reserves aan te spreken:
Reserves van Longa’30 komt allen en steun ons eerste elftal in de beslissende fase van deze competitie!
A.s. zondag 14 april om 14:00u wordt afgetrapt voor de kraker tegen Rigtersbleek, dat ons afgelopen weekend tot op slechts 1 punt is genaderd.
3 Punten bij winst kunnen het tij keren en zijn het startsignaal voor een indrukwekkende eindspurt naar direct klassebehoud of in ieder geval vertrouwen voor de beslissende nacompetitiewedstrijden. Daarom …

Tot langs de lijn als Reservebank;  ook een steun in de rug voor ons eerste!
de Reservebank – leiding

Bankzaken, Uitgave 4, Jaargang 1

Beste Reserves,

De competitie bevindt zich in de winterstop, de Longa accommodatie is gesloten en camera’s houden toezicht op deze winterslaap. Aan het eind van het jaar denken we even terug en maken we de balans op.
De vereniging heeft wederom getoond groots te zijn in voor- en tegenspoed. Een echte hechte club met een groot gevoel van saamhorigheid, naast het prestatieve, recreatieve en amusante genot van het voetbalspel. Een vereniging die haar doelstellingen nastreeft en realiseert en nu is ook eindelijk een tweede kunstgrasveld in zicht.
Voor de Reservebank is het een prachtig geboortejaar met inmiddels 144 reserves en prachtige herinneringen aan een nu al legendarische natt’n oavund.
Onze hoofdmacht geniet nu kort van een welkome rust na een aanvankelijk goede start van het 2e jaar in de hoofdklasse. De laatste weken voor de winterstop werden weinig punten gehaald, maar in de belangrijke duels werd in ieder geval niet verloren. Hopelijk komen we met een voltallige en fitte selectie uit de winterslaap en kunnen we ons opmaken voor een spannende ontknoping, die met ons aller steun zal resulteren in wellicht een periodetitel, maar toch zeker behoud van de trotse status voetbalhoofdstad van de Achterhoek.
Bijna alle andere elftallen tonen zich geduchte, maar altijd sportieve, strijders in hun competitie en menig elftal heeft zichzelf na een goede eerste helft van de competitie ook al wat meer toegedacht.
Wij wensen jou en jouw naasten in ieder geval
Hele fijne feestdagen
&
een gezond en sportief 2013

de Reservebank – leiding,
John Domhof, Edwin ten Have, Frans Ebbers, Vincent Weeber en Eric Hummelink

Bankzaken, Uitgave 3, Jaargang 1

Beste Reserves,

Afgelopen vrijdag was de eerste “natt’n oavund”van onze Reservebank. Bijna 100 van de toen nog 137 Reserves proostten na het welkomstwoord van John op het succes van de jonge bruisende club en genoten van een gezellig Oktoberfest in een voor de gelegenheid volledig Bayerisch blauw – wit aangeklede Treffer. Het was een Oktoberfest zoals het hoort; met grote pullen bier, Kurrywurst, Pretzel, “3/4 moat’n” door Free Rikkerd, wonderschone bediening in Dirndle en als klap op de vuurpijl ook nog een live artiest. Inderdaad kosten nog moeite werden gespaard, maar daarvoor was het dan ook een zeer geslaagde avond. De aanwezigen ontvingen na afloop een paraplu en keerden veelal slingerend, maar voldaan naar huis terug.
De dagen erna gonsden verhalen van ons Oktoberfest door Lichtenvoorde en omstreken, waardoor het secretariaat opnieuw werd overspoeld met een golf van aanmeldingen.
De natt’n oavund strijdt in zijn eerste editie al mee om de titel legendarisch en dat schept natuurlijk ook hoge verwachtingen voor volgend jaar. Deze uitdaging gaan wij graag aan, als jullie er volgend jaar zo mogelijk in nog grotere getale en met onverminderd enthousiasme bij zijn.
De Reserves, die niet op het ons Oktoberfest in de Treffer waren of vergeten zijn een oranje Reservebank paraplu mee te nemen, ontvangen deze een dezer dagen aan huis. Dit geldt ook voor nieuwe Reserves zolang de voorraad strekt. Mocht je onverhoopt toch niet dit collectors item hebben ontvangen meldt dit dan even via rb@longa30.nl
Genoeg geblaas op de loftrompet, nu even tijd voor een korte tussenbalans. Minder dan 6 maanden na oprichting draait de Reservebank als een tierelier en het bedrag, dat we dit eerste seizoen al aan de penningmeester van s.v. Longa’30 kunnen overmaken, overtreft onze stoutste verwachtingen. Waarbij we nog niet op onze lauweren rusten onverminderd doorgaan. Nieuwe Reserves, man of vrouw, zullen we met open armen blijven verwelkomen en opnemen bij onze club. Vertel het door of als je nog iemand in je omgeving kent, laat het ons dan weten.

Communicatie via de moderne media is natuurlijk onontbeerlijk in deze snelle dynamische tijd. De nieuwe website van longa si sinds enkele weken in de lucht en daar vind je ook de pagina van de Reservebank. Onze pagina is nog wat povertjes, maar dit gaat snel veranderen en dan tonen wij ook foto’s van o.a. het Oktoberfest en dan publiceren we de aktuele tellerstand en ledenlijst. Dit komt snel, maar daarvoor moet de leiding eerst nog een beetje worden bijgeschoold of ondersteund. Check geregeld www.longa30.nl/reservebank om de voortgang te bewaken…
Tot zover voor nu. Tot ziens op het Longaveld,

de Reservebank – leiding,
John Domhof, Edwin ten Have, Frans Ebbers, Vincent Weeber en Eric Hummelink

Bankzaken, Uitgave 2, Jaargang 1

Beste Reserves,

Hierbij alweer de tweede uitgave van de eerste jaargang van “Bankzaken”. Ere wie ere toekomt; deze toepasselijke en allesomvattende naam voor ons nieuwsbulletin werd ingebracht door Majonne ten Holder. Een beloning is onderweg.
We staan nu kort voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen 2012–2013. Het tweede seizoen voor onze hoofdmacht in de hoofdklasse, maar het eerste seizoen waarin de hele vereniging Longa’30 ook daadwerkelijk kan rekenen met een substantiële ondersteuning door de Reservebank.
Voor de leiding van de Reservebank is het nu taak de beloften naar haar leden waar te maken. Een eerste taak is op tijd de seizoenskaarten te verdelen en dan volgt op 19 oktober de nu al legendarische natt’n oavund. Aan beiden wordt nu koortsachtig gewerkt. Ondertussen hopen we dat door ons aller enthousiasme het ledental verder zal blijven groeien.
Vandaag, donderdag 9 augustus om 18h30, is al de aftrap voor het State of Art keitoernooi met de streekderby Longa’30 tegen Grol. Dit mooie pamflet belooft, ondanks het enorme nivo verschil, toch altijd een boeiende wedstrijd. Natuurlijk ook een mooie gelegenheid voor een hernieuwde kennismaking met onze selectie en de nieuwe trainer Jan Oosterhuis. Voor het hele programma volg http://localhost/nieuwsbericht.php?id=1097. Voor dit toernooi moeten alle toeschouwers entree betalen. Dit geldt dus ook voor leden en Reserves.
Het eerste speelt zijn eerste competitiewedstrijd op 2 september uit in Huissen tegen RKHVV. Op kermiszaterdag 8 september volgt dan de eerste thuiswedstrijd tegen Rohda Raalte.
Tot zover voor nu. Voor wie het betreft geniet nog van de vakantie en tot ziens op het Longaveld,

de Reservebank – leiding,
John Domhof, Edwin ten Have, Frans Ebbers, Vincent Weeber en Eric Hummelink

Bankzaken, Uitgave 1, Jaargang 1

Beste Reserves, leden van de Reservebank

Hoog tijd dat we iets van ons laten horen. 3 maand geleden melden zich de eerste leden voor de Reservebank en nu kunnen we vol trots melden dat de teller al op 122 Reserves staat. Hier hebben wij in onze stoutste dromen niet op durven hopen, maar dat betekent nog niet dat we nu minder actief worden; we hebben gewoon de doelstelling verder naar boven bijgesteld. Mooi is ook, dat zich spontaan nieuwe Reserves aanmelden, door het enthousiasme waarmee wij met elkaar de Reservebank promoten. Helemaal TOP en gewoon doorgaan!!
De incasso van de jaarlijkse, resp. halfjaarlijkse of kwartaal bijdrage zal in juli plaatsvinden. We hebben dan een startkapitaal waarvan wij, volgens het reglement minimaal zeventig procent zullen afdragen. I.o.m. het hoofdbestuur van sv Longa’30 zal bekeken worden waar deze middelen aan besteed worden en wij zullen dit uiteraard aan jullie terugkoppelen.
En wat gaan we doen met de overgebleven dertig procent ? Hiervan zal, zoals beloofd, onze jaarlijkse “natt’n oavond” worden georganiseerd. De eerste “natt’n oavond” vindt plaats op 19 oktober 2012 (3e vrijdag in oktober) in de Treffer vanaf 20.00 uur. Wij zorgen voor een hapje, drankje en vermaak. Een goed humeur en gezelligheid moeten jullie zelf meebrengen, maar met zo’n mooie club mag dit geen probleem zijn. De formele uitnodiging volgt nog, maar noteer en blokkeer de 3e vrijdag in oktober maar alvast in jullie agenda.
Tenslotte krijgen jullie de lidmaatschapspas van de Reservebank, tevens seizoenskaart voor de competitiewedstrijden van onze hoofdmacht, spoedig overhandigd en rest ons nog jullie alvast een prettige vakantie en succesvol seizoen 2012-2013 toe te wensen.

Met vriendelijke groet,

De Leiding van de Reservebank,
John Domhof, Edwin ten Have, Frans Ebbers, Vincent Weeber en Eric Hummelink

Bankzaken
Uitgave: 3 / Jaargang: 2

Lichtenvoorde, 5 mei 2014

 

Beste Reserves

Einde van het seizoen is in zicht. De punten zijn verdeeld. Om maar met goed nieuws te beginnen; Longa 7 heeft het rondje op de platte wagen er al op zitten en kan nu zelfs de legendarische prestatie van het toenmalige Longa 12 (seizoen 2011 – 2012) evenaren door ook nog de beker te veroveren. Maar nu onze hoofdmacht…

Kampioen worden,….. promoveren …….en direct weer kampioen worden, en intussen alweer 3 jaar op het prachtige podium van de Hoofdklasse. Mooie wedstrijden, goed voetbal en een prima entourage op een prachtig sportpark. Die tijd pakken ze ons niet meer af. Daar zijn we onze jongens blijvend dankbaar voor. Aangezien dit seizoen Vrouwe Fortuna niet erg op onze hand was, bleek onze inschatting een plek bij de eerste 5 niet helemaal bewaarheid, en gaan ze 😉 nu tijdelijk een stapje terugdoen. Maar niet getreurd en met opgeheven hoofd, want We’ll be back!
En daar willen we samen met jullie een glaasje op drinken. Wij blijven zuinig op onze Reserves , maar zijn ook dolblij met onze succesvolle club en dus geven we a.s. zondag 11 mei bij de laatste thuiswedstrijd van Longa 1 tegen Rohda Raalte een paar consumpties uit.

Meld je bij de Reservebank-leiding voor 2 consumptie bonnen en dan drinken we samen op het tijdelijke afscheid en op een succesvol komend seizoen met wederom tweemaal de klassieker tegen de blauwen.

Bovendien willen we jullie attenderen op het jaarlijkse seizoensafsluitende Jan Wichman toernooi op 1 juni met aansluitend de Longa‘30 seizoensafsluiting met gezelligheid voor jong en oud. Hiervoor zijn natuurlijk ook de Reserves van harte uitgenodigd. Als je voor het 7×7 toernooi ook een 7–tal weet te ronselen, dan is het zelfs mogelijk om deel te nemen aan dit toernooi.
Meld je dan met je team bij de Reserve
bank-leiding uiterlijk 18 mei, zodat het speelschema tijdig kan worden opgemaakt.

We hopen jullie nog te zien bij de laatste wedstrijd van Longa 1, de seizoensafsluiting op 1 juni of elders, maar vanaf deze plek willen we jullie allen een mooie zomer en een fijne vakantie toewensen en tot ziens aan de start van het nieuwe voetbalseizoen met nieuwe kansen, hopelijk met dezelfde prima selectie.

de Reservebank – leiding

John, Edwin, Vincent, Eric en Frans

 
 
 
website longa'30 2012