Neem ook plaats op de Reservebank!

De Reservebank  is een club van en voor vrienden van Longa’30 met als doel een reservepotje te genereren om bijvoorbeeld die broodnodige nieuwe doeltjes te kunnen kopen. Hiervoor doneert iedere reserve per jaar honderd euro en krijgt daarvoor naast natuurlijk waardering, een seizoenskaart en het clubblad, ook een uitnodiging voor de nu al legendarische oergezellige “natt’n aovond”. Mogelijke reserves zijn bijvoorbeeld leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders van jeugdspelers, supporters en inwoners van Lichtenvoorde en (verre) omstreken. Eigenlijk iedereen die Longa’30 een warm hart toedraagt en dat met een jaarlijkse donatie wil onderstrepen. De Reservebank kent geen bankgeheim en de namen van reserves worden dan ook gewoon op de website vermeld.

Aanmeldingsformulieren en het reglement zijn te vinden in “de Treffer” of direct bij de leiding, John Domhof, Frans Ebbers, Edwin ten Have, Eric Hummelink, Edwin Wissink en Vincent Weeber.

U kunt ook het aanmeldingsformulier hieronder downloaden en inleveren bij De Treffer of 1 van de leiders van de Reservebank.

AANMELDEN ALS RESERVE

reservebank

 
 
 
website longa'30 2012