s.v. Longa’30 presenteert de Reservebank

reservebank

Wat begon als een spontaan idee tijdens de laatste ledenvergadering is tijdens de nieuwjaarsreceptie door enkele enthousiastelingen opgepakt en heeft vorm gekregen in de Reservebank . De Reservebank  staat langs de lijn bij Longa’30, hoeft niet in de basis te staan, maar wil graag bij deze geweldige club horen en rugdekking geven. De Reservebank  is een club van en voor vrienden van Longa’30 met als doel een reservepotje te genereren om bijvoorbeeld die broodnodige nieuwe doeltjes te kunnen kopen. Hiervoor doneert iedere reserve per jaar honderd euro en krijgt daarvoor naast natuurlijk waardering, een seizoenskaart en het clubblad, ook een uitnodiging voor de nu al legendarische oergezellige “natt’n aovond”. Mogelijke reserves zijn bijvoorbeeld leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders van jeugdspelers, supporters en inwoners van Lichtenvoorde en (verre) omstreken. Eigenlijk iedereen die Longa’30 een warm hart toedraagt en dat met een jaarlijkse donatie wil onderstrepen. De Reservebank kent geen bankgeheim en de namen van reserves worden dan ook gewoon op de website vermeld.

De aanmelding voor het seizoen 2012-2013 start nu. Aanmeldingsformulieren en het reglement zijn te vinden in “de Treffer”, op de website www.longa30.nl  of direct bij de leiding, John Domhof, Frans Ebbers, Edwin ten Have, Eric Hummelink, Edwin Wissink en Vincent Weeber.

De leiding van de Reservebank heeft goede hoop, dat voor het begin van het nieuwe seizoen een flink aantal reserves kan worden ingeschreven en dat de Reservebank  al snel te klein en bovenal super gezellig wordt. Vinden we het niet allemaal geweldig om op de bank te genieten van een mooie pot voetbal en als het dan toch een keer een beetje tegen zit te kunnen zeggen:
“.., maar we hebben een hele goede Reservebank !”

 
 
 
website longa'30 2012