Longa’30 heeft op zondagmiddag 23 april in Meppel een zure 1-0 nederlaag geleden tegen Alcides. Onder toeziend oog van de vele meegereisde supporters werd er in de laatste minuut verloren door een dubieuze penalty.

Alcides begon de wedstrijd iets sterker en kreeg dan ook een aantal kleine mogelijkheden. Na de eerste 10 minuten kreeg longa’30 meer grip op de wedstrijd. Dit zorgde echter nog niet voor echte kansen. In de 24e minuut was het Ikink die uit een steekbal de kans kreeg om te scoren maar de keeper kwam goed uit en maakte zijn inzet onschadelijk. Voor rust waren er nog een aantal kansen maar er werd niet gescoord.
Na de rust was het zaak om de 0-0 om te zetten in een voorsprong. Door beide ploegen werd er na rust een aantal goede mogelijkheden gecreëerd. Het was helaas slordig in de laatste fase voor het doel en daardoor kon er niet worden gescoord. Longa’30 bleef echter wel de nodige vuile meters maken en daar mag het zichzelf mee complimenteren. Naarmate de tweede helft vorderde werd de wedstrijd erg rommelig en het veld werd daarmee ook steeds groter. Longa’30 verdiende wellicht een punt maar dat kreeg het niet. In de laatste minuut van de extra tijd kreeg het een dubieuze penalty tegen. Deze werd net niet gered door te Loeke en daardoor ging de bal via de handen van te Loeke het doel in.

Volgende week wacht de belangrijke wedstrijd voor Longa’30 tegen de Zweef. Daarmee kan Longa’30 zich weer een stapje dichterbij lijfsbehoud spelen. Komt u allen Longa’30 aanmoedigen om 14:00 op sportpark De Treffer.

 

Reacties zijn gesloten.

 
 
website longa'30 2012